وبلاگ شخصی من
وبلاگ وحید جنتی

تـــکــــذیبیــــه

Posted: 23 Dec 2013 04:31 AM PST

بسم الله الرحمن الرحیم

چند تن از دوستان و نزدیکان طی تماس های تلفنی اعلام کردند که به نقل از بنده پیامکی با این مضمون در حال انتشار است:

محرمانه – فوری :

رائفی پور به یکی از دوستان گفته BBC  با همکاری دولت و با واسطه ترکان  در حال تهییه مستندی است که بگوید شهدای هسته ای جاسوسان امریکا و انگلیس بودند ایران آنها را کشت و…!!

در پاسخ به این افراد باید گفت:

“این القاطع حبائل الکذب و الافترا”

 اما تحلیل بنده در باره این شایعه:

این ماجرا از ۴ حالت احتمال ریاضی خارج نیست:

الف: رائفی این سخن را گفته است اما صحت ندارد:

 در این صورت رائفی باید پاسخ گوی این مطلب باشد که با چه نیتی چنین حرفی را زده است.

ب:رائفی این سخن را نگفته و صحت هم ندارد:

در این صورت این مطلب صرفا یک شایعه بی اساس است  و دقیقا مثل این است که  از قول بنده بگویند ساکنان مریخ سه چشم دارند ، به قول معروف شنونده باید عاقل باشد.

ج: رائفی این سخن را گفته  و صحت هم دارد :

در این صورت باید از رائفی خواست اسنادش را اعلام کند چرا که این ماجرا خیانت آشکار به خون شهداست و قطعا باید آبروی این افراد را در پیش گاه مردم برد.

د: رائفی این سخن را نگفته اما آنچه به اسم او نقل شده صحت دارد:

در این صورت طراحان این پروژه با استفاده از محبوبیت رائفی در میان مخاطبان خاصی که او دارد در حال انتشار خبر مهمی هستند که صرف نظر از اینکه چه کسی آن را نقل کرده آن خبر اهمیت فراوانی دارد و در واقع عبارت ” قال رائفی ” ابتدای آن با قید “محرمانه و فوری” سبب سرعت انتشار آن می گردد.

مثل اینکه چند روز پیش یکی از دوستان به بنده فرمودند مقاله ای تهییه کرده اند در باره یکی از موضوعات قرانی و خواستند به نام بنده منتشر شود تا چون “قال رائفی ” دارد  بیشتر مد نظر قرار گیرد.

به هر حال رائفی اگر حرفی داشته باشد در همین وبلاگ می زند و از احدی هم واهمه ای ندارد.

این که در این پیامک آمده : “رائفی پور به یکی از دوستان گفته” عموم عناصر خبری آن مبهم است و ارزش خبری ندارد

احتمالا  این هم پروژه عملیات روانی جدید علیه بنده است تا موجب بوجود آمدن حساسیت دولت بر روی بنده شود …

و الله اعلم بما فی صدورهم…

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عج) که صد البته نزدیک است…

نوشته شده توسط استاد علی اکبر رائفی پور

**********

در همین راستا سایت فاراقلیط جوابیه استاد حسن عباسی در مورد هجمه های اخیر علیه ایشان را در زیر اورده است.

به دنبال جنجال های اخیر برخی از سایت های خبری در خصوص سخنان تقطیع شده حسن عباسی که با واکنش ها و اعتراضات مختلفی از سوی مداحان روبرو گردید، استاد عباسی در سخنرانی که روز گذشته ۲۵ آذر ۱۳۹۲ در تالار پیامبر اعظم در دانشگاه اصفهان برگزار شد به شبهات و اتهامات مطرح شده پاسخ دادند.

در این سخنرانی حسن عباسی با انتقاد از تقطیع سخنانش با اغراض سیاسی بیان داشت: ارادت ما به خاندان اهل بیت را قبل از سال ۸۵ و بعد از سال ۸۵ بروید ببینید اگر دوستان می خواستند بدانند که نظر بنده در خصوص حضرت رقیه(سلام الله علیها) و ائمه معصومین چه می باشد می رفتند بحث دکترین حضرات معصومین را که از دل اندیشه اهل بیت بیرون آمده بود و بنده و همکارانم در سال ۸۰ تا ۸۲ در دانشگاه ها مطرح کرده ایم می دیدند و مطرح کردن یک تکه از سخنرانی تقطیع شده سال ۸۵ بنده آن هم بعد از ۷ سال خود نشان از هدف دار بودن این عمل است.

دانلود

منبع:۵۹۸

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

تاکتیک‌های فعالیت لابی صهیونیسم در آمریکا

Posted: 23 Dec 2013 02:57 AM PST

لابی صهیونیسم در آمریکا از شبکه‌ای پیچیده، تاکتیک‌های گسترده و نفوذ بالا برخوردار است و از این طریق مانع از هر اقدام سیاست خارجی آمریکا در تعارض با منافع تل‌آویو می‌شود.
 

 در دایرة المعارف بریتانیا واژه « لابی » اینگونه تعریف شده است: لابی عبارت است از گروهی کارگزار فعال که منافع خاصی دارند و بر کارمندان رسمی به ویژه قانونگذاران فشار می آورند تا آنها را در کاری که انجام می دهند تحت تأثیر قرار دهند.

در چاپ بین الملل فرهنگ وبستر درباره لابی آمده است: اشخاصی هستند که به راهروهای پارلمان رفت و آمد دارند، یا اشخاصی که عضو پارلمان نیستند و سمت رسمی ندارند، یا اشخاصی که سمتهای دولتی دارند، و تلاش می کنند از طریق ارتباطات ویژه و با هدف تصویب یک قانون مشخص یا اتخاذ یک سری تصمیمات خاص، بر شرکا یا شخصیتهای عمومی  تأثیر بگذارند.

این تعریف می تواند مقدمه ای برای شناخت میزان نفوذ لابی یهودی در آمریکا و به ویژه در بخشهای تصمیم گیری این کشور باشد، همچنین تعریف مذکور می تواند راه را باز کند تا واقعیت سازمانهای یهودی در آمریکا و تاکتیکهای آنها برای کشاندن روابط آمریکا و اسرائیل به سمت منافع اسرائیل – البته در چارچوب منافع خاورمیانه ای آمریکا – آشکار گردد.

«تاکتیک مرحله به مرحله» اساسی ترین تاکتیک اسرائیل

صهیونیستها تا قبل از سال ۱۹۴۸ متمایل به بریتانیا بودند اما از این تاریخ به بعد با توجه به نفوذ و قدرت آمریکا در عرصه روابط بین الملل، متوجه این کشور شدند. روش صهیونیسم برای تحقق هدف مذکور، به صورت تاکتیکهای مختلف – چه اصلی و چه فرعی – آشکار شد. مهمترین و اساسی ترین این تاکتیکها تاکتیک مرحله به مرحله است؛ این تاکتیک مهمترین وجه مشخصه صهیونیسم است و صحبت کردن درباره روش یا طرح صهیونیسم در حقیقت حول محور تاکتیک مرحله به مرحله می چرخد. این تاکتیک در همه لحظات و حرکات صهیونیسم به چشم می خورد و در چارچوب نظریه « طرح صهیونیسم » به معنای تعامل میان چهار اصل است:

۱- واقع گرایی، که سقف خواسته های جنبش صهیونیسم در همه شرایط زمانی را با توجه به پتانسیلها و اوضاع این جنبش، مشخص می کند.

۲- انعطاف پذیری، که مبتنی بر استفاده از ابزارها و قالبهای مختلف است.

۳- اصل عدم عقب نشینی، که کف خواسته های صهیونیسم در همه شرایط زمانی را تعیین می کند.

۴- صعود به مرحله بعد، به گونه ای که صهیونیسم بعد از کسب همه دستاوردهای طراحی شده در یک شرایط زمانی مشخص، خواسته های جدیدی را مطرح می کند که کف آن، سقف و خواسته کامل مرحله قبلی، محسوب می شود. با توجه به این اصول می توان روابط صهیونیسم با کشورهای جهان را ارزیابی کرد.

بیش از پنج ملیون یهودی در آمریکا زندگی می کنند

اغلب یهودیان جهان در آمریکا زندگی می کنند و جمعیت آنها در این کشور به ۵٫۷ ملیون نفر می رسد. جنبش صهیونیسم با استفاده از این مسأله، توانست یک لابی فشار یهودی در ایالات متحده تأسیس نماید. بر اساس یکی از قوانین آمریکا که در سال ۱۹۶۴ به تصویب رسید جریانهای مختلف می توانند یک گروه فشار تأسیس کنند تا از طریق راهبردها و تاکتیکهای متعدد منافع خود را محقق کنند، که به دو نمونه از این راهبردها و تاکتیکها اشاره می کنیم:

۱- تأثیرگذاری مستقیم، مانند تماس با قوه مجریه یا مقننه.

۲- تأثیرگذاری غیر مستقیم، مانند بسیج افکار عمومی و ایجاد یک رویکرد عمومی که سیاست سازان را برای اتخاذ یک تصمیم خاص در جهت تحقق منافع گروههای فشار، تحت تأثیر قرار دهد.

حضور نماینده آیپک در همه نشستهای علنی کنگره

بر اساس قانون مذکور، گروههای یهودی توانستند با حمایت جنبش صهیونیسم، کمیته ای را در سال ۱۹۵۹ تشکیل دهند و آیپک ( کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل ) را به عنوان یک لابی صهیونیستی در ادارات آمریکا به ثبت برسانند. « آی ال کنن » که در اسناد وزارت دادگستری آمریکا به عنوان مؤسس آیپک ثبت شده است در عین حال نماینده یک کشور خارجی هم محسوب می شود. کمیته آیپک از یک رئیس و مدیر اجرایی تشکیل شده و شورای فدراسیون یهودیان و سازمان « بنای بریث » نیز به آیپک کمک می کنند تا از طریق حمایت از لابی یهودی و گسترش نفوذ آن در کنگره و سایر پایگاههای تصمیم گیری در آمریکا، جنبش صهونیسم و اسرائیل را تقویت کنند.

کمیته آیپک اصرار دارد که نماینده ای در همه نشستهای علنی کنگره داشته باشد تا کارتها { ی رأی گیری } را توزیع نموده و بی هیچ واهمه ای با همه کارمندان بلندپایه و معمولی در ارتباط باشد. در نشستهای غیر علنی هم همیشه یکی از اعضای فراکسیون حمایت از اسرائیل در کنگره، شرکت دارد و دستور کار کنگره را به به صورت مستمر مطالعه می کند تا اگر نکته نگران کننده ای وجود داشته باشد کمیته آیپک را مطلع کند و این کمیته برای رفع نگرانی ها به دیدار اعضای کنگره برود.

از همه این مثالها روشن می شود که لابی صهیونیستی تا چه میزان بر کنگره تأثیرگذار است؟! البته پرواضح است که حمایت آمریکا از اسرائیل فراتر از مرزهای لابی گری است، اسحاق رابین نخست وزیر مقتول اسرائیل هنگامی که سفارت اسرائیل در واشنگتن را اداره می کرد این نکته را مورد تأکید قرار داد و گفت: « معتقدم که پیوند مردم و دولت آمریکا با اسرائیل فراتر از وزن و نفوذ یهودیان مقیم آمریکاست».

 
 
 

۱۳۶ملیارد دلار ارزش تراکمی کمکهای آمریکا به اسرائیل از ۱۹۵۱ تا ۲۰۱۳

لابی یهودی در ایالات متحده توانسته است در سالهای گذشته با آن دسته از اعضای کنگره که تلاش داشته اند از حق اعراب در فلسطین حمایت کنند، مبارزه کند و آنها را به صهیونیست ستیزی و مقابله با اسرائیل متهم سازد. لابی یهودی همانگونه که موفق شده دیدگاههای اسرائیل و نه سایر دیدگاهها را به دولتمردان آمریکا انتقال دهد، توانسته است قانونگذاران آمریکایی را از سفر به کشورهای عربی بازدارد.

لابی یهودی از طریق سازمانهای متعددی که در آمریکا دایر کرده، از ثروت و پول خود برای جلب حمایت اعضای کنگره از اسرائیل، استفاده می کند و همیشه توانسته است دولتهای آمریکا را تحت فشار قرار دهد تا به کمکهای خود به اسرائیل که ارزش تراکمی آن از سال ۱۹۵۱ تا ۲۰۱۳ بالغ بر ۱۳۶ ملیارد دلار می شود، ادامه دهند، کمکهایی که ۶۱٪ آن کمک نظامی بوده است.

 

 

منبع: مشرق

زیارت با پای پیاده

Posted: 22 Dec 2013 01:54 PM PST

آیت‌الله بهجت می‌گوید: امام زمان(عج) پس از ظهور، خود را به واسطه امام حسین(ع) به همه عالم معرفی می‌کند، بنابراین در آن زمان باید همه مردم عالم، حسین(ع) را شناخته باشند و پیاده‌روی اربعین بهترین فرصت برای این کار است.

 

از هنگامی که نخستین زائر مضجع منور اباعبدالله الحسین(ع)، جابر بن عبدالله انصاری در روز اربعین از مدینه به سمت کربلا رهسپار شد تا کنون ۱۳۷۳ سال می‌گذرد.

در این سال‌ها علما و اولیای الهی برای زیارت سیدالشهدا(ع) در روز اربعین اهمیت و جایگاه والایی قائل بودند و با پای پیاده از نجف اشرف به سوی کربلا رهسپار می‌شدند، بی‌شک جابر بن عبدالله، نخستین زائر کربلای معلی در روز اربعین سال ۶۱ هجری است، این سنت حسنه نیز در سال‌های حضور ائمه معصومین(ع) با وجود حکومت سفاک و خونریز اموی و عباسی انجام شده است.

 

*سنت پیاده‌روی اربعین در زمان شیخ انصاری وجود داشته است/ احیاگر سنت پیاده‌روی بعد از شیخ انصاری که بود؟

در برخی از روایات تاریخی بیان شده است که زیارت کربلا با پای پیاده در زمان «شیخ انصاری»(متوفی سال ۱۲۸۱ قمری) رسم بوده است،‌ اما در برهه‌ای از زمان به ورطه فراموشی سپرده می‌شود که در نهایت توسط «شیخ میرزا حسین نوری» دوباره احیا می‌شود.

این عالم بزرگوار اولین بار در عید قربان به پیاده‌روی از نجف تا کربلا اقدام کرد که ۳ روز در راه بود و حدود ۳۰ نفر از دوستان و اطرافیانش وی را همراهی می‌کردند، نیز با وی بودند، «محدث نوری» از آن پس تصمیم گرفت، هر سال این کار را تکرار کند، ایشان آخرین بار در سال ۱۳۱۹ هجری با پای پیاده به زیارت حرم أباعبدالله حسین(ع) رفت.

* آداب اربعین از منظر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی

آری! از آن پس بسیاری از عاشقان اهل‌بیت و امام حسین(ع) و نیز برخی علما و حتی مراجع تقلید با پای پیاده به کربلا سفر کرده‌اند، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی یکی از مراجع عالیقدر جهان تشیع  که خود بارها با پای پیاده از عتبه علویه، رهسپار عتبه حسینی شده است، درباره مراقبه و بزرگداشت روز اربعین حسینی چنین می‌گوید: «به هر روی بر مراقبه کننده لازم است که بیستم صفر(اربعین) را برای خود روز حزن و ماتم قرار داده بکوشد که امام شهید را در مزار حضرتش(ع) زیارت کند، هر چند تنها یک‌ بار در تمام عمرش باشد، چنانکه حدیث شریف، علامت‌های مؤمن را پنج امر ذکر کرده است: ۵۱ رکعت نماز در شبانه روز، زیارت اربعین،‌انگشتر در دست راست کردن، پیشانی بر خاک گذاشتن و بلند بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‏ گفتن در نمازها».(ترجمه المراقبات، کریم فیضی، صفحه ۸۵)

*خاطره خواندنی آیت‌الله مکارم شیرازی از پیاده‌روی روز اربعین

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی نیز که در دوران طلبگی سال‌های ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ هجری قمری در نجف اشرف ساکن بوده است، این مرجع تقلید دو بار توفیق پیاده‌روی از نجف تا کربلا را داشته است. وی با پای برهنه از مسیر شط (رودخانه) که حدود ۲۰ کیلومتر طولانی‌تر از مسیر کنونی نجف کربلاست و حدود ۳ روز به طول می‌انجامید، به زیارت اباعبدالله الحسین(ع) مشرف شدند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به خاطره پیاده‌روی از نجف به سوی کربلا، می‌گوید: وقتی به یکی از این مُضیف‌ها رسیدیم، صاحب مضیف دعوت و اصرار کرد که مهمان او بشویم و آنجا استراحت کنیم، به او توضیح دادیم که چون امروز کم راه رفته‌ایم و باید مسافت بیشتری را طی کنیم، فرصت ماندن نداریم، پس از کمی اصرار او و امتناع ما، ناگهان صاحب مضیف که معلوم بود چند وقتی است که مهمان برایش نرسیده و از این بابت خیلی ناراحت است، ناگهان چاقویش را در آورد و تهدید کرد که من مدتی است مهمان برایم نیامده است و شما حتماً باید مهمان ما بشوید! اینقدر مهمانی کردن زائر امام حسین(ع) در نزد اینها اهمیت و ارزش داشت. … البته بالاخره بعد از اینکه توضیح بیشتری برایش دادیم و قول دادیم که از طرف او زیارت کنیم، اجازه داد که ما برویم.

*ثواب پیاده‌‌رفتن به زیارت سیدالشهدا(ع) به روایت امام صادق(ع)

شاید این سؤال در ذهن متبادر شود که چرا زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین حسینی تأکید و توصیه شده است، چرا باید این مراسم همراه با هیاهو و شور خاصی اجرا شود، در  ادامه روایتی از امام صادق(ع) بیان می‌کنیم که به خوبی زوایای پنهان این موضوع را آشکار می‌سازد:

امام صادق(ع) درباره ثواب زیارت امام حسین(ع) با پای پیاده می‌فرماید: کسى که با پای پیاده به زیارت امام حسین(ع) برود، خداوند به هر قدمى که برمى‏دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو مى‏فرماید و یک درجه مرتبه‏اش را بالا مى‏برد، وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موکل او مى‏‌فرماید که آنچه خیر از دهان او خارج می‌شود را نوشته و آنچه شر و بد است را ننویسند و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مى‏‌گویند: اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل‌بیت رسولش هستی، به خدا قسم! هرگز تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد کرد.(کامل الزیارات ص۱۳۴)

*نظر مقام معظم رهبری درباره اربعین حسینی

حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب نیز درباره اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در اول فرودین سال ۱۳۸۵ چنین بیان کردند: «شروع جاذبه مغناطیسی حسینی در روز اربعین است، جابربن عبدالله را از مدینه بلند می‌کند و به کربلا می‌کشند، این همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرن‌های متمادی در دل من و شما هست».

*چرایی اهمیت پیاده‌روی روز اربعین از منظر بهجت العرفا

بهجت العرفا آیت‌الله محمدتقی بهجت فومنی درباره نقش پیاده‌روی روز اربعین می‌گوید: روایت دارد که امام زمان(عج) که ظهور فرمود، پنج ندا می‌کند به اهل عالم، اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین قَتَلُوهُ عَطشاناً، اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین سحقوه عدوانا،… امام زمان خودش را به واسطه امام حسین(ع) به همه عالم معرفی می‌کنند … بنابراین در آن زمان باید همه مردم عالم، حسین(ع) را شناخته باشند… اما الان هنوز همه مردم عالم، حسین(ع) را نمی‌شناسند و این تقصیر ماست، چون ما برای سیدالشهدا(ع) طوری فریاد نزدیم که همه عالم صدای ما را بشنود، پیاده‌روی اربعین بهترین فرصت برای معرفی حسین(ع) به عالم است.

با اینکه زیارت سید‌الشهدا(ع) در اکثر برهه‌های تاریخی به سختی انجام می‌شد و جان زائران در خطر بود، اما با این وجود عاشقانه خطرات را به جان می‌خریدند و به پابوسی امام حسین(ع) در روز اربعین نائل می‌شدند.

*شور حسینی ده ساله مردم عراق، پس از سقوط صدام/ اربعین بزرگ‌ترین اجتماع شیعی در جهان

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد پیاده‌روی مراجع و علما تا زمان صدام ادامه داشته است، اما از زمانی که او در سال ۱۳۵۸ (۱۴۰۰ قمری) به ریاست جمهوری عراق رسید تا زمانی که در سال ۱۳۸۱ شمسی (۱۴۲۴) قمری سقوط کرد، وقفه‌ای در اجرای مراسم عزاداری با شکوه و پیاده‌روی‌های دسته جمعی ایجاد شد، هر چند که برخی اخبار حکایت از پیاده‌روی مخفی مردم در زمان صدام داشته است که گاهی منجر به شهادت این افراد توسط نیروی‌های بعث شده، اما مردم عراق با سقوط صدام، بار دیگر عشق و علاقه وصف‌ناپذیر خود به امام حسین(ع) را طی این ۱۰ سال به جهانیان ثابت کرده‌اند که در کنار دیگر محبان و شیعیان اهل‌بیت از کشورهای ایران، لبنان، پاکستان، هند، لبنان، قطر، امارات، کویت، بحرین و … مراسم اربعین حسینی را با شکوه‌تر از سال قبل اجرا می‌کنند.


شمع عشق بهترین هدیه برای یک دوست آموزش کوچک کردن شکم پس از زایمان بصورت تصویری و کامل

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا من را با عنوان وبلاگ وحید جنتی و آدرس http://vahidjam.lxb.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک من در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.