وبلاگ شخصی من
وبلاگ وحید جنتی

مشرق

سخنرانی استاد رائفی پور در شهرستان قدس با موضوع انقلابی به سوی ظهور

Posted: 31 Jan 2014 01:24 AM PST

18bahman

هیئت بیت العباس

به نیابت از دو شهید گمنام شهرستان قدس

و فرا رسیدن دهه ی مبارک فجر

و همچنین به مناسبت شب میلاد حضرت امام حسن عسگری علیه السلام

سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور با موضوع انقلابی به سوی ظهور ( مهدویت )

با مداحی و مولودی خوانی حاج پرویز هاشمی

زمان: روز جمعه ۱۸ بهمن ماه ساعت ۲۰

مکان: شهرستان قدس.میدان قدس.بلوار امام زاده ابتدای کوچه شهید حیدری هیئت بیت العباس

ورود برای عموم آزاد است.

تمسخر خانواده پرجمعیت در سیما

Posted: 30 Jan 2014 11:26 PM PST

صبح پنج شنبه ۳ بهمن ۹۲ برنامه ویتامین ۳ شبکه سه سیما به مجری‌گری علی ضیا. مهمانان برنامه خانواده‌ای ۲۱ نفره از چالدران، روستایی هم مرز با ترکیه.

این خانواده ۱۹ فرزند داشتند که ۱۱ تای آن‌ها دختر و ۸ تای آن‌ها پسر بودند. از پسر‌ها فقط سه تای آن‌ها به کار بافت فرش مشغول بودند و بقیه بی‌کار. دختران خانواده که از ۳۴ ساله بودند تا ۷ ساله هیچکدام سواد خواندن و نوشتن نداشتند به همین خاطر هیچکدامشان حتی مادر خانواده توانایی فارسی صحبت کردن و فهمیدن کلمات فارسی را نداشتند و فقط به کردی صحبت می‌کردند. پسران هم فارسی می‌فهمیدند اما تا کلاس پنجم بیشتر درس نخوانده بودند.

در بین اجرای برنامه کنایه‌ها و تخریب‌های بسیاری توسط مجری برنامه روانه فرزندان این خانواده شد. پرویز یکی از پسران که بی‌کار هم بود و ازدواج هم کرده بود مدام با متلک‌های مجری مواجه می‌شد. «کی به تو زن داده وقتی بیکاری؟»« معلومه انگیزه هیچ کاری هم نداری» «چطوری بیکار؟» و مواردی از این دست. خنده‌های تمسخرانه و نگاه‌هایی از بالا به پایین به پسران این خانواده خیلی در طول برنامه خودنمایی می‌کرد. هرکدام از فرزندان که به نوبت وارد می‌شدند با متلک مجری که «هر چی می‌آیند تمام نمی‌شود» مواجه می‌شدند. بهرام پسر بزرگ خانواده که با یادگرفتن فرش بافی و آموزش آن به خانواده ممر درآمدی فراهم کرده بود سخنگوی جمع بود.

 از هر ده جمله بهرام شاید پنج جمله آن این بود «ما پول نداریم»« فرش فقط پول نان و چایی ما می‌شود» «ما فقیر هستیم» «روستای ما نزدیک مرز است و مجبوریم همه در یک خانه زندگی کنیم» و به طور کلی ترجیع بند حرف‌های بهرام این بود« ما فقیر هستیم». و در آخر هم نتیجه این برنامه این شد که مسئولین به داد این خانواده و این روستا برسند.

 

برنامه ویتامین ۳

 

واقعا با دعوت این خانواده به برنامه صبحگاهی شبکه سه قرار است چه پیامی به مخاطبین منتقل شود؟ تعدد فرزند آوری؟ آیا اولین جمله‌ای که به زبان هر بیننده جاری می‌شود این نخواهد بود که» شما که هیچ امکاناتی ندارید چرا فرزند زیاد می‌آورید؟» آیا این برنامه سعی داشت بیننده‌ها را با مفهوم والای جایگاه رزق انسان در هستی آشنا کند یا برعکس با جملات متعدد پسر بزرگ خانواده این طور القا شود که این خانواده در فقر مطلق به سر می‌برند و علت این فقر هم تعدد فرزندان است.

 متاسفانه برنامه سازان سیما جهت درست ترویج افزایش جمعیت را گم کرده‌اند. به گمان آنان هر وقت از تعدد فرزند صحبت می‌شود حتما باید هر خانواده ۷ – ۸ فرزند داشته باشد در صورتی که قضیه این گونه نیست. سیاست در این زمینه رفتن به سمت فاصله گرفتن از تک فرزندی است. اگر به همین منوال برنامه‌های سیما ادامه پیدا کند قطعا ماجرای افزایش جمعیت نه تنها به سخره گرفته می‌شود بلکه اثری عکس نیز خواهد داشت.

 اما در پایان سخنی با مجری برنامه:

آقای ضیا، شما که چند سالی است خوب جای پا در برنامه‌های سیما باز کرده‌ای باید به شما بگوییم جوانی که در دور افتاده‌ترین روستای ایران که هم مرز با ترکیه است و بدون هیچ امکاناتی بی‌کار است خیلی جای خرده گرفتن ندارد بلکه باید این متلک‌های خود را نثار مسئولانی کنید که حتی یک بار هم پا به این روستا نگذاشته‌اند. شما که رفتن به کنسرت را یکی از پارامترهای امکانات می‌شمارید حتی یک بار هم زحمت تهیه نفت برای رهایی از سرما را به جان نخریده‌ای. معصومیت و صداقت چشم‌های فرزندان این خانواده چیزهای کمی نیست که شما با متلک‌ها و خنده‌های بیجای خود به سخره می‌گیری. پدر این خانواده قطعا نگاهش به آسمان است نه کلانشهر‌ها و نه کلان مسئول‌ها پس شما بهتر است غصه خودت را بخوری که با اینهمه امکانات هنوز مجردی!

 

 منبع: مشرق

هزینه ۱٫۵ میلیاردی قطر برای ایجاد «ارتش آزاد» در مصر

Posted: 30 Jan 2014 11:21 PM PST

روزنامه الوطن المصریه به نقل از منابع خاص خود فاش کرد: “قطر با همکاری گروه اخوان المسلمین مبلغ یک میلیارد و پانصد هزار دلار برای آغاز کار تاسیس ارتش آزاد به منظور جنگ با ارتش و پلیس مصر اختصاص داد”.

این منابع افزودند: “نشستی چند روز پیش بین افسران اطلاعاتی قطر و شماری از مسئولان ارشد شاخه بین المللی گروه اخوان المسلمین در ترکیه برگزار شد و شرکت کنندگان درباره حمایت مالی از ارتش آزاد و تامین سلاح برای آن از طریق خاک سودان و لیبی به منظور تشدید تنش ها در برهه آینده توافق کردند”.

این منابع گفتند: “یکی از رهبران گروه اخوان المسلمین به مسئولان اروپایی گفته است که آنها آماده توقف خشونت درمقابل فشار برای عدم نامزدی عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع مستعفی مصر در انتخابات ریاست جمهوری آینده هستند”.

ارتش مصر چند ماه پیش محمد مرسی رئیس جمهوری عضو گروه اخوان المسلمین مصر را عزل کرد و دولت جدیدی را روی کار آورد.

دولت محمد مرسی و گروه اخوان مورد حمایت مالی و سیاسی و تبلیغاتی دولت قطر در دوسال اخیر بود اما بعد از سرنگونی مرسی، روابط قاهره و دوحه بحرانی شد.

قطر درپی سرنگونی مرسی از تمدید مهلت چهار میلیارد سپرده در بانک مصر سرباز زد و شبکه الجزیره بازوی رسانه ای قطر نیز حمله شدیدی را علیه مسئولان جدید مصر و حمایت از اخوان و اعتراضات آنها به راه انداخت ودرپی این امر دادستانی مصر سه خبرنگار این شبکه از جمله رئیس دفتر شبکه انگلیسی الجزیره در قاهره را به مدت ۱۵ روز برای تحقیق درباره اتهامات وارده به آنها راهی زندان کرد.

دادستانی مصر رئیس دفتر شبکه انگلیسی الجزیره را به وابستگی به یک گروه تروریستی متهم کرده است که منظور دادستانی همان گروه اخوان المسلمین مصر است. مسئولان مصری اخیرا گروه اخوان را سازمان تروریستی اعلام کردند.

دادستان کل مصر اخیرا دادخواستی را دریافت کرد که در آن امیر قطر به تحریک خشونت در مصر از طریق پناه دادن به “عاصم عبدالماجد” از سران “جماعت اسلامی” متهم شده است.

“عاصم قندیل” از وکلای مصری گفت که در دادخواست خود به سخنان شیخ تمیم استناد کرده است که گفته بود “حمایت از گروه اخوان المسلمین تشکر نمی خواهد؛ بلکه وظیفه است”.

در این دادخواست همچنین امیر قطر به “تحریک برای اقدامات خشونت آمیز در مصر از طریق پناه دادن به برخی از عناصر این سازمان تروریستی مانند عبدالماجد” متهم شده است.

مصر از مسئولان قطری خواسته است تا عاصم عبدالماجد محمد ماضی عضو مجلس شورای جماعت اسلامی را برای محاکمه جنایی به قاهره تحویل دهند.عبدالماجد متهم مورد پیگرد قضایی دادستانی مصر در چند پرونده است.

منبع : فارس

پشت پرده انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری مصر چیست؟

Posted: 30 Jan 2014 12:08 PM PST

مصر این روزها شاهد درگیری و تظاهرات پراکنده طرفداران اخوان المسلمین در شهرهای مختلف است. همزمان این کشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آماده می شود. اعلام نامزدی ژنرال عبدالفتاح السیسی در انتخابات، ابهامات زیادی را در رابطه با آینده سیاسی این کشور ایجاد کرده است. در گفتگو با سید جعفر قنادباشی به بررسی ابعاد مختلف صحنه سیاسی مصر پرداخته ایم.

تلاش نظامیان برای انحراف افکار عمومی، شکست خورده است

 

مشرق: صحنه سیاسی مصر این روزها به واسطه زمزمه های برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مجدداً در کانون توجه رسانه ها و صاحبنظران قرار گرفته است. تحلیل شما از جریان های فعال سیاسی در شرایط کنونی مصر چیست؟

در شرایط کنونی، در صحنه سیاسی مصر، به طور عمده دو جریان حضور دارند. جریان اول، جریان نظامیان است که به دنبال تثبیت موقعیت خود و احیای نظام حسنی مبارک است. در واقع نظامیان به دنبال انجام اصلاحات سطحی و جزئی و احیای شاکله اصلی نظام مبارک و همچنین تشکیل نظام سیاسی بدون حضور نیروهای اسلام گرا هستند.

در همین زمینه، نظامیان همه پرسی قانون اساسی را برگزار کردند تا به این وسیله مشروعیت قانونی برای خود ایجاد کنند. از سوی دیگر نظامیان تلاش می کنند تا با گرفتن تأیید از سوی علمای الازهر به نوعی مشروعیت دینی خود را نیز تأمین کنند که متأسفانه برخی از عناصر الازهر، که ارتباط چندانی هم با بدنه اصلی دانشگاهی و مذهبی مصر ندارند و ارتباط وثیقی هم با نظام دیکتاتوری مبارک داشتند، نظامیان را تأیید کرده اند.

اما از جهت مقبولیت مردمی، نظامیان با مشکلات جدی مواجه هستند. با توجه به ناتوانی در اداره امور کشور و مرتفع کردن مشکلات عدیده اقتصادی جامعه مصر، نظامیان نه تنها نتوانسته اند مقبولیت مردمی کسب کنند، بلکه نارضایتی های گسترده نسبت به عملکرد نظامیان ایجاد شده است. از طرف دیگر، این ناکارآمدی سبب شده است تا موقعیت اخوان نیز مستحکم تر شود.

پشت پرده انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری مصر چیست؟

 

نظامیان تلاش می کنند تا با حرکتی شتاب‌زده، نقاط منفی عملکرد خود را در نظر مردم بی اهمیت جلوه دهند و مرحله به مرحله موقعیت خود را در نزد افکار عمومی تقویت کنند. با همین شرایطهم نظامیان وارد در عرصه انتخابات شده اند. نظامیان تصور می کنند که با آغاز رقابت های انتخاباتی، احزاب سکولار خواهند توانست با ایجاد شور انتخاباتی در میان مردم، شرایطی را فراهم کنند که عامه مردم نقاط منفی کارنامه عملکرد نظامیان را فراموش کنند.

جریان دومی که در صحنه سیاسی مصر فعال است، جریان انقلابی است. این جریان مخالف دیکتاتوری، ضد استبدادی، ضد استعماری، ضد ارتجاع و ضد صهیونیستی است و از این جهت، شکاف های عمیقی با جریان اول دارد. این جریان، بر خلاف جریان اول مردمی و خواستار برپایی مردم سالاری دینی است. با زندانی شدن رهبران اخوان، این جریان رادیکال تر شده است.

مشرق: شما به برخی از تضادهای موجود در میان دو جریان اشاره کردید. منشأ اصلی این تضادها چیست؟

می توان این گونه گفت که نسبت جریان اول با جریان دوم، نسبت ضد انقلاب با انقلابیون است. ضد انقلاب یا همان نظامیان، خواستار ترمیم و احیای نظام دیکتاتوری مبارک هستند ولی انقلابیون به دنبال ایجاد تغییر در ساختار سیاسی سابق مصر هستند. جریان اول، مخالفتی با اسرائیل ندارد و هر حرکتی را بر علیه این رژیم سرکوب می کند و راه های ارتباطی با فلسطین را مسدود کرده اند و گاز را همچنان به اسرائیل می فروشند. این جریان با ارتجاع منطقه همراه است. لذا تضادهای جدی میان این دو جریان وجود دارد و با برگزاری انتخابات نیز این تضادها برطرف نخواهد شد.

در زمان آقای مرسی، به علت مماشاتی که با سران ارتش صورت گرفت، این تضادها خیلی علنی نشد، اما در شرایط کنونی، تضادها میان ارتش و انقلابیون کاملاً آشکار شده است. البته جریان انقلابی، فراتر از اخوان المسلمین است و بسیاری از شخصیت های علمی، سیاسی و دانشگاهی مصر در این جریان حضور دارند. نظامیان به شدت تلاش می کنند که جریان انقلابی نماینده ای در انتخابات ریاست جمهوری نداشته باشد که اگر این اتفاق بیافتد، قطعاً پیروزی آقای سیسی با چالش عمده ای روبرو خواهد شد.

پشت پرده انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری مصر چیست؟

 

مشرق: نسبت جریان اخوان المسلمین با جریان انقلابی که شما به آن اشاره کردید، چگونه است؟

به نظر من هسته اصلی این جریان انقلابی را اخوان تشکیل می دهد. نتایج همه پرسی و انتخابات هایی که بد از انقلاب ۲۵ زانویه برگزار شد، نشان داد که جریان اخوان، محبوب ترین جریان در مصر است. زندانی شدن رهبران اخوان نیز بر محبوبیت این جریان افزوده است. در شرایط کنونی مصر، سایر جریان های انقلابی در برخی از موضوعات از جمله مخالفت با نظامیان، مخالفت با سلطه آمریکا و به طور کلی تضادهای موجود میان دو جریان، با اخوان هم عقیده هستند. ممکن است که در آینده میان این گروه های انقلابی اختلاف نظرهایی به وجود بیاید، اما در حال حاضر، هرچه فشارها بر جریان انقلابی بیشتر می شود، اتحاد و ائتلاف محکم تری میان این گروه ها به وجود میاید.

مشرق: نامزدی آقای السیسی در انتخابات آینده قطعی شده است. حضور یک نظامی بر مسند قدرت در مصر چه پیامدهایی خواهد داشت؟

تصور نظامیان و گروه های طرفدار آنها این است که در انتخابات ریاست جمهوری قطعاً پیروز خواهند شد. به همین دلیل هم فعالیت قابل توجهی روی شخصیت آقای السیسی انجام داده اند. رسانه های خارجی بر روی شخصیت ایشان خیلی کار کردند تا یک چهره مثبتی از وی ارائه دهند.

معرفی آقای سیسی به عنوان منجی مردم مصر در برخی از رسانه های منطقه نیز در همین راستا صورت گرفته است. اما واقعیت این است که جامعه مصر در شرایط کنونی نیاز به فردی دارد که به مسائل مرتبط با توسعه، اقتصاد و جامعه شناسی تسلط داشته باشد. یک نظامی حتی اگر در صحنه سیاسی هم موفق باشد، به این معنا نیست که قطعاً در اداره امور کشور موفق خواهد بود. متأسفانه برخی از رسانه های داخلی مصر و رسانه های منطقه از یک نظامی که هیچ تخصصی هم در اداره امور کشور ندارد، چهره یک منجی ساخته اند.

پشت پرده انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری مصر چیست؟

 

مشرق: بر خلاف توافقات قبلی، انتخابات ریاست جمهوری زودتر از موعد انتخابات پارلمانی برگزار خواهد شد. تحلیل شما در این باره چیست؟

نظامیان به دنبال این هستند که با جلو انداختن انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی در آن، بتوانند ظرفیت هایی ایجاد کنند که در انتخابات پارلمانی با استفاده از این ظرفیت ها، نیز به پیروزی برسند و موقعیت خود را در هر دو نهاد ریاست جمهوری و پارلمان تثبیت کنند. در حال حاضر نظامیان و طرفداران رژیم مبارک، هیچ امتیازی برای پیروزی در انتخابات پارلمانی ندارند و موقعیت این جریان در سایر شهرهای مصر به هیچ عنوان مناسب نیست. اما اگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شوند، نامزدهای مورد حمایت سیسی خواهند توانست با استفاده از حمایت رئیس جمهور، اکثریت پارلمان را نیز از آن خود کنند.

مشرق: این اقدامت و سیاست های نظامیان تا چه اندازه با موفقیت همراه بوده است؟

البته به نظر من اینگونه اقدامات هیچ تأثیری بر وضعیت نظامیان نخواهد داشت. ما شاهد بودیم که همزمان با برگزاری دادگاه آقای مرسی، مردم و دانشجویان طرفدار اخوان به خیابان ها آمدند و با پلیس درگیر شدند. نظامیان به دنبال نمایش قدرت خود و متهم کردن رهبران اخوان به مسائلی از قبیل همکاری با ایران و حزب الله و ترور شخصیت رهبران اخوان بودند اما حضور مردم نشان داد که اقدامات نظامیان در منحرف کردن افکار عمومی بی نتیجه بوده است. انتخابات آینده ریاست جمهوری هم هیچ تأثیری بر وضعیت نظامیان نخواهد داشت و آنها قادر نخواهند بود که با وارونه نشان دادن واقعیات، نقاط منفی کارنامه خود را از نگاه افکار عمومی پوشیده نگه دارند.


شمع عشق بهترین هدیه برای یک دوست آموزش کوچک کردن شکم پس از زایمان بصورت تصویری و کامل

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا من را با عنوان وبلاگ وحید جنتی و آدرس http://vahidjam.lxb.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک من در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.