وبلاگ شخصی من
وبلاگ وحید جنتی

جایگاه نظام سلطه شناسی در میان دانشجویان کجاست؟ + نمودار

Posted: 24 Feb 2014 09:47 PM PST

به نقل از مشرق، با پیروزی انقلاب اسلامی و شکل‌گیری جبهه ضد استکبار در ایران، بسیاری از علما و دانشمندان کشورمان در جهت تبیین علمی تمایزات، اختلافات و منازعات میان دو گروه حق و باطل، قلم‌فرسایی‌ها و تلاش‌های بسیاری صورت داده‌اند. تلاش‌هایی که بعد از مدتی شاید کوتاه به جنبشی به نام جنبش غرب‌شناسی بدل گردید.

غرب‌شناسی در ایران و در ایران پس از انقلاب مراحل گوناگونی را پشت سر گذاشته است که در هر یک از آن‌ها، جنبه‌های بسیاری از هویت انسان غربی، استکبار جهانی و نظام سلطه مورد بررسی و تدقیق قرار گرفته است. در نگاه تاریخی شاید بتوان سردمدار غرب‌شناسی در اسلام را سید جمال‌الدین اسدآبادی دانست و در ادامه افرادی چون نائینی و کواکبی و دیگران را تا حدودی می‌توان در نسل نخست این عرصه فعال دانست. در طول ۱۰۰ سال گذشته افراد بسیاری داعیه شناسنده بودن برای تمدن غرب را به دوش کشیده‌اند در حالی که بسیاری از آنان در گرداب جهالت غرب‌گرایی نیز گرفتار شده بودند. این افراد کسانی هستند که غرب‌شناس و در عین حال داعی به سوی غرب بودند. افرادی چون میرزا ملکم خان، محمد علی فروغی، عبدالرحیم طالبوف، عبدالکریم سروش.

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

محمد علی فروغی

سید مهدی موسوی‌نیا در مقاله‌ای در پایگاه دیده‌بان آسیب‌شناسی جریان‌های غرب‌شناسی در ایران را این‌گونه ترسیم کرده است:

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

اما از هر منظری که نگریسته شود، فعالیت‌های غرب‌شناسانه ابتدایی در ایران هرگز قابل مقایسه با دوران پسا انقلابی آن در ایران نیست. پس از پیروزی انقلاب شاهد ظهور و بروز چهره‌هایی هستیم که هر یک از منظری و از زاویه‌ای خاص به مسئله غر‌ب‌شناسی روی کرده‌اند. افرادی چون سید مرتضی آوینی از جهت هژمون فرهنگی غرب، مهدی نصیری با نفی اساس علمی غرب، حجت‌الاسلام میرباقری با قرار دادن غرب در جهت شجره خبیثه ابلیس و شهید مطهری با نگاهی متفکرانه که به دنبال پاسخ‌گویی به حملات فکری غرب و دفاع از اسلام بود.

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

حجت الاسلام میرباقری

در کنار این افراد نیز حسن عباسی در یک مجموعه سخنرانی ۳۶ قسمتی با عنوان غرب‌شناسی ابعاد گوناگون غرب از نگاه کلان و استراتژیک را مورد شناسایی قرار داده است و علاوه بر آن در دوره طرح‌ریزی استراتژیک کلبه کرامت نیز که تا کنون نزدیک به ۵۰۰ جلسه از آن برگزار شده بسیاری از جنبه‌های پنهان نظام سلطه را مورد بررسی و تدقیق قرار داده است.می‌توان حسین روازاده را نیز در جبهه کسانی قرار داد که از فرصتِ داشتن تعداد زیاد پیروان فکری استفاده کرده و در موارد بسیاری غرب را از منظر تروریسم غذایی یا همان «آگرو تروریسم» مورد شناسایی و تحلیل قرار داده است.

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

دکتر حسین روازاده

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

حسن عباسی

با این حال در کنار همه این تلاش‌ها و بسیاری از تلاش‌هایی که ذکر نشد و نیز در گوشه و کنار انجام شده و از نظر ما و عموم پنهان مانده است، هم‌چنان شاهدیم که امام خامنه‌ای در پیام شفاهی خود به تشکل‌های دانشجویان انقلابی، بندی را آورده که نشان از لزوم توجه بیشتر به این مباحث دارد. حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شفاهی به تشکل‌های دانشجویی انقلابی، با بیان اینکه عرصه جنگ نرم بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار می‌طلبد، خطاب به جوانانی که آنان را افسران جوان جنگ نرم می‌دانند تأکید کردند:

- نظام سلطه را با تمام ابعاد و لایه‌هایش بشناسید و اهداف و راهبردهای واقعی آن را تحلیل کنید و برای رویارویی با آن، تمام ظرفیّتهای خودتان را به‌کار گیرید و در این مسیر بهوعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید.

این جملات امام خامنه‌ای سه سوال مهم را مطرح می‌کند: آیا غرب‌شناسی و پیرو آن نظام سلطه شناسی به صورت کامل صورت نگرفته است و هنوز جنبه‌هایی از آن مغفول مانده؟ و یا اکنون منظور نظر امام این است که این فرآیندِ انجام شده در رابطه با غرب‌شناسی و محصولات به دست آمده از این فرآیند باید به صورت کاربردی و اجرایی، سرمشق و الگوی ابعاد گوناگون زندگی جوانان انقلابی این کشور قرار بگیرد؟ و یا هر دوی این سوال‌ها؟

پاسخ هر چه که باشد، مخاطبان این دستور صریح امام خامنه‌ای، جوانان انقلابی و دانشجویان مسلمان و ولایت‌مدار این کشور هستند و بر ایشان فرض است که نسبت به انجام این دستور اقدام کنند؛ در سرحد توان. امام خامنه‌ای در بند مورد اشاره، چهار مرحله از جنگ نرم را به تصویر کشیده‌اند:

۱٫ شناسایی کامل نظام سلطه

۲٫ تحلیل اهداف و راهبردهای واقعی آن

۳٫ رویارویی با تمام ظرفیت

۴٫ اطمینان به وعده‌های خداوند در حین جنگ

به نظر می‌رسد شناسایی تمدن غرب و نظام سلطه برآمده از آن، تا حد زیادی انجام شده باشد، اما کامل نیست. پس وظیفه نخست عده‌ای از این جوانان مخاطب، شناسایی مبانی و حوزه‌ی ناشناخته و یا مغفول‌ مانده این تمدن و نظام سلطه است. اما ابعاد و لایه‌های نظام سلطه چیست و از کجا باید برای شناسایی آن اقدام کرد؟ در پاسخ به این سوال می‌توان طرح کلان زیر را ارائه داد:

جایگاه «نظام سلطه شناسی» در میان دانشجویان کجاست؟ + تصاویر // در حال ویرایش (مطلب پلت دارد)

مرحله دوم یعنی تحلیل اهداف واقعی نظام سلطه نیز نیازمند علم، دست بردن به دامن تقوا، کسب حکمت از خداوند متعال و هم‌چنین نشستن در مقابل اساتیدی است که در این زمینه در کشور حاضرند و مورد وثوق علما هستند. اشاره مهم امام خامنه‌ای به عبارت «واقعی»، از این جهت است که یکی از تخصص‌های نظام سلطه و اساسا غرب در رویارویی با دشمنش ایجاد اهداف توهمی و غیر واقعی برای وی است تا به اشتباه بیافتد و از حمله به استراتژی‌ها و اهداف واقعی بازبماند.

در مرحله سوم نیز دستور بر جهاد است. یک جهاد تمام عیار.

پای موشک‌های بالستیک ایران به آبهای دوردست هم باز شد

Posted: 24 Feb 2014 09:38 PM PST

به نقل از مشرق، حرکت در مسیر خودکفایی و تامین امنیت پایدار، آنچنان با انگیزه و برنامه توسط نیروهای مسلح کشورمان به پیش می رود که اکنون رونمایی از دستاوردهای جدید در عرصه نظامی به پای ثابت مناسبت ها و برنامه های مهم کشور تبدیل شده است و در عین حال کم نیستند دستاوردها و سامانه هایی که از نیام بیرون نیایند الا به وقت تنبیه و انهدام متجاوز.

جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح سلمان فارسی از جمله محافلی است که در هر دوره برگزاری خود، شاهد حضور و ارائه دستاوردها و تحقیقات مهمی توسط متخصصان دفاعی کشورمان بوده و امروز، یکی از دستاوردهای مهم این جشنواره، رسما معرفی و رونمایی شد.

«سر جستجوگر هوشمند موشک های بالستیک» که رتبه اول طرح فناورانه نیروهای مسلح در سومین جشنواره سلمان فارسی را بدست آورد، دستاوردی جدید و مهم بود که توسط فرماندهان نیروهای مسلح کشورمان رونمایی شد و باید از این پس شاهد حضور این چشم و مغز هوشمند روی موشکهای بالستیک کشورمان باشیم.

البته این موضوع، حاصل تلاش های سالیانه دراز متخصصان دفاعی جمهوری اسلامی ایران بوده و از زمان شکل گیری برنامه موشکی ایران، فعالیت های علمی و مهندسی گسترده ای در زمینه پیشران سوخت مایع، سازه، بدنه، آیرودینامیک، هدایت، کنترل و ناوبری و سرجنگی موشکهای ایرانی انجام شده است .

موشک

در بحث هدایت نیز می توان اولین گام های بومی را در تولید سامانه های هدایتی موشک شهاب ۳ جستجو کرد. در موشک شهاب-۳ از رایانه های کنترل مأموریت جدید، شتاب سنج های بهبود یافته، ژیروسکوپ های خاص برای هر یک از سه زاویه حرکتی و ماسورهای متناسب با سرعت ها و شتاب های وارده به این موشک استفاده شده بود که تحولی مهم در صنعت دفاعی کشورمان محسوب می شد.

موشک
ژیروسکوپ های موشک شهاب-۳موشک
نمونه ای از رایانه های مورد استفاده در شهاب-۳

با توجه به اینکه مسئولان دفاعی، همواره تلاش برای کاهش خطای موشک های بالستیک ایرانی را در دستور کار اعلام کرده اند، این انتظار که فناوری های جدید برای ناوبری و هدایت این سلاح ها مورد استفاده قرار گیرد، موضوعی بود که همیشه علاقمندان به صنعت دفاعی انتظار رونمایی رسمی از آن را داشتند.

موشکهای نقطه زن ایرانی؛ از فاتح تا خلیج فارس

همانطور که در خبر رسمی وزارت دفاع نیز اعلام شده، این سر جستجوگر برای  “موشک های بالستیک نقطه زن” طراحی و تولید شده و هنگامی که این نام مطرح می شود، برخی موشک های کشورمان بیشتر به یاد آورده می شوند.

اصطلاح موشک بالستیک نقطه زن برای اولین بار در کشور مان با ورود موشک فاتح ۱۱۰ به خانواده موشکهای ایرانی ترویج شد. این موشک در طی دوران عملیاتی شدن خود تا به امروز چندین مرحله ارتقاء را پشت سر گذاشته و تستهای گوناگون آن دقت بالا و به عبارت دیگر توان نقطه زنی آن را ثابت کرده است. این مسئله بارها در جریان آزمایش ها و رزمایشهای موشکی که فیلم آن از رسانه ها نیز پخش شده است به وضوح تایید و به اثبات رسیده است.

البته در سال های گذشته گونه ای از موشک فاتح ۱۱۰ با اسم “خلیج فارس” به عنوان اولین موشک بالستیک ضد کشتی ایرانی رونمایی شد که تصاویر موجود از این موشک در جریان رزمایش ها و رژه ها به وضوح استفاده از یک سر جستجوگر الکترواپتیکال را در این موشک نشان می داد.

موشک
موشک خلیج فارس با سر جستجوگر هوشمند

کارکرد کلی این سامانه به این صورت است که با اعلام محل هدف، موشک مورد نظر به سمت آنجا شلیک می شود و در مرحله پایانی موشک مورد نظر وارد مرحله استفاده از جستجوگر الکترواپتیک می شود. در این مرحله موشک مورد نظر شروع به اسکن منطقه مورد نظر کرده و با یافتن هدف مورد نظر بر روی نقطه دلخواه آن قفل کرده و شیرجه نهایی به سمت آن را آغاز می کند.
 
این نوع هدایت بر خلاف هدایت گرمایی، نیاز به قفل کردن بر روی منبع حرارتی نداشته و می توان بر روی نقطه دلخواه قفل کرد که نکته مهم و قابل اتکایی در یک شلیک و تلاش برای اثرگذاری آن محسوب می شود.

موشک فاتح، نمونه ای مدرن و واقعی از حرکت سیستم های هدایت موشک های بالستیک ایران از هدایت اینرسیک به الکترواپتیکال بود، اما این همه ماجرا نبود.

نگاهی به ویژگی های جدیدترین دستاورد موشکی کشور

رونمایی از “سر جستجوگر هوشمند موشک های بالستیک نقطه زن” گام جدیدی در کیفی تر کردن شلیک موشکهای کشورمان بود. جستجوگری که امروز به نمایش درآمد به شکل کاملا مشخصی از جستجوگر موشک خلیج فارس متمایز است و هرچند اطلاعات خاصی در مورد این جستجوگر جدید ارائه نشد اما با توجه به تصویر منشتره می توان گفت که جستجوگر مورد نظر یک نمونه مدرن تر است که اندازه بخش جستجوگر آن بزرگ تر از نمونه مورد استفاده بر روی موشک خلیج فارس بوده است.

موشک
جستجوگر الکترواپتیکال روی موشک خلیج فارس

با همین تناسب، پوشش شیشه ای نوک این جستجو نیز بزرگتر از موشک خلیج فارس بوده و می توان این موضوع را متوجه شد که بزرگتر بودن منطقه شیشه ای جستجوگر، زاویه دید بیشتری را برای موشکی که از این جستجوگر استفاده می کند فراهم می کند و اهداف، از فاصله ای دورتر و با دقت بیشتری، کشف و قفل می شوند.

از سوی دیگر نصب جستجوگرهای اپتیکی و یا حرارتی روی این سر هوشمند، باعث خواهد شد موشک های بالستیک کشورمان در هر آب و هوا یا ساعتی از شبانه روز، بتوانند اهداف خود را با بالاترین دقت شناسایی و منهدم کنند و هر موشک، کیفیت چندین موشک را در اثرگذاری پیدا خواهد کرد.

موشک
سر جستجوگر هوشمند موشک های بالستیک ایران

نکته دیگری که از روی تصاویر کاملا مشخص است، تفاوت اندازه کلی این سر جستجوگر با نمونه های قبلی مانند موشک خلیج فارس است. این تفاوت سایز در پایین ترین قسمت این سامانه، ضمن آنکه امکان نصب سیستم های مدرن تر و بزرگتر را فراهم می کند می تواند موید این موضوع باشد که قرار است این سر هوشمند روی موشکهایی با قطر بیشتر نصب و عملیاتی شود (چه بسا شده باشند) و موشکهایی مانند سجیل با برد قریب ۲ هزار کیلومتر و قیام به عنوان نسل جدید موشکهای میان برد ایران، در اولویت های نصب این سر جستجوگر باشند.

این مسئله را باید در کنار نکته ای که در خبر وزارت دفاع منتشر شده و از قابلیت های این سر جستجوگر برای شناسایی و کمک به انهدام اهداف دریایی یاد کرده، گذاشت و نتیجه گرفت که با این اوصاف موشکهای بالستیک ایرانی با برد ۲ هزار کیلومتر می توانند کابوسی برای شناورهای متخاصم در آبهای دوردست باشند و دیگر برد موشکهای دریایی ایران با موشکهای بالستیک زمین به زمین ایران، یکسان خواهد شد.

با توجه به تهدیدات دریاپایه دشمنان ضد جمهوری اسلامی ایران، توان مقابله با آنها به مناطقی بسیار دور دست تر از گذشته توسعه پیدا می کند و در عین حال، حمله به هر هدفی حتی در آبهای دور دست می تواند از عمق خاک کشورمان و با بیشترین ضریب اطمینان انجام شود.

این نکته را نیز می توان مطرح کرد که با توجه به اینکه با نصب این سر جستجوگر هوشمند، کلاهک موشکهای ایران می توانند پس از ورود به جو نیز تحت کنترل قرار گرفته و با دقت بسیار بالا، هدف را منهدم کنند، دستیابی به دانش و سامانه های هدایت سر جنگی موشک توسط متخصصان دفاعی ایران نکته بسیار مهم و ارزشمندی است که قطعا در آینده بیشتر از آن یاد خواهد شد.


شمع عشق بهترین هدیه برای یک دوست آموزش کوچک کردن شکم پس از زایمان بصورت تصویری و کامل

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







           

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا من را با عنوان وبلاگ وحید جنتی و آدرس http://vahidjam.lxb.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک من در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.