وبلاگ شخصی من
وبلاگ وحید جنتی

سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

Posted: 12 Mar 2014 09:30 PM PDT

سرانجام کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران سفر کرد و از اینجا مستقیما به عمان رفت، جایی که گفته می‌شود اولین سنگ بنای توافق به اصطلاح برد – برد ژنو که برای فرار از نیاز به تصویب مجلس شورای اسلامی «برنامه اقدام مشترک» خوانده می‌شود، در آنجا گذاشته شد.

کاترین اشتون، زن کم‌صلاحیتی که با همت عالی تونی بلر، نخست‌وزیر جنجالی انگلیس به سمت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ارتقا یافت و صاحب سالانه صدها هزار دلار درآمد شد، در سفر خود به تهران حاشیه‌هایی آفرید که انتقادات تندی را برانگیخته است. اگرچه برخی سایت‌ها یا رسانه‌های زنجیره‌ای که در لفافه همچنان از فتنه ننگین ۱۳۸۸ حمایت می‌کنند، تلاش دارند که این انتقادات را کم‌اهمیت جلوه داده و آبشخور آنها را عده‌ای قلیل معرفی کنند، اما دست‌کم روشن است که اقدام اشتون در دیدار با یکی از فعالان فتنه ۸۸ جدی‌ترین تقابل را از زمان آغاز به‌کار دولت یازدهم بین دستگاه دیپلماسی این دولت و مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نهاد قانون‌گذاری کشور ایجاد کرده است.

519409 286 سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

 

یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس صراحتا از احتمال طرح سوال از محمدجواد ظریف و حتی استیضاح وی سخن گفته است و شخص دیگری از همین کمیسیون ابراز داشته که مجلس اعتماد خود را به دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از کف داده است. در همین حال کمیسیون مزبور بیانیه‌ای صادر کرده و در این بیانیه انتقاداتی جدی به این وزارت خارجه محبوب رسانه‌های جریان غالب غربی وارد کرده است.

با این حساب و در آستانه دور دوم مذاکرات جامع ایران و ۱+۵، روشن است که وزارت خارجه در بد دردسری افتاده است و بالاخره برخی اهمال‌ها و شاید شیطنت‌ها که حتی در دوران اصلاحات هم دیده نمی‌شد، غیض و غضب شدیدی را در دیگر نهادهای قدرت ایران برانگیخته است. شاید اکنون برخی از معاونین محمدجواد ظریف که به مواضع متعادل‌تر شناخته می‌شوند مجبور باشند که وارد عمل شده و اندکی با فن بیان شیوای خود از این خشم بکاهند. رکورد جالبی برای یک وزارت خارجه محسوب می‌شود که تنها ظرف ۷ ماه این همه انتقاد برانگیخته باشد، بخش عمده‌ای از برنامه هسته‌ای کشور را تعلیق کرده باشد (بنابر اذعان گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) و در برابر همه اینها ۴٫۲ میلیارد دلار پول گرفته باشد، البته به علاوه قول دریافت مقداری دارو و غذا در برابر پول‌های بلوکه شده و چند مورد جزئی دیگر. این‌ها همه در حالی است که تحریم‌های اصلی بانکی و نفتی بر جای خود باقی است و «دیوید کوهن»، معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا چون سگی نگهبان با دندان‌های تیز، هرکه به ساختار تحریم‌ها نزدیک شود را با پارس‌های گوش‌خراش فراری می‌دهد! البته دیوید کوهن همه ماجرا نیست. هر چند روز یک‌بار یکی از مقامات آمریکایی از رئیس‌جمهور گرفته تا سخنگوی کاخ سفید یا وزارت خارجه، ایران را میهمان تندترین الفاظ می‌کند و سخن از برچیده شدن بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای کشور و حتی برنامه موشکی ایران بر زبان می‌آورد و در مقابل تنها پاسخ دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم این‌هاست: «سازنده نیست»، «مصرف داخلی دارد»، «توهم است»، «کمکی به روابط نمی‌کند» و جملاتی از همین دست.

519410 143 سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

 

این ادعا مطرح شده است که دیدار خانم اشتون با نرگس محمدی، فعال فتنه ۸۸ دیداری برنامه‌ریزی شده نبوده است و وزارت امور خارجه از آن بی‌اطلاع بوده است. این در حالی است که «مایکل مان»، سخنگوی اشتون ابراز داشته که تمام دیدارهای اشتون برنامه‌ریزی شده بوده است و شخص نرگس محمدی هم به آن اذعان کرده است. از آن گذشته خیلی بعید به‌نظر می‌رسد که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یک‌باره از جلوی چشمان تشریفات وزارت خارجه و مامورین امنیتی غیب شده باشد و سر از سفارت اتریش درآورده باشد و به‌صورت کاملا تصادفی، خانم نرگس محمدی هم آن شب به سفارت اتریش رفته باشد! محاسبات دیگری هم احتمالا در کار بوده است چرا که اتریش کم‌ترین مراودات تجاری را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا در ایران دارد و همچنین کمترین تعداد اتباع را در کشورمان دارد. بنابراین حتی در صورت خدشه وارد شدن به روابط دو کشور، هزینه چندانی از جهت اقتصادی و … به‌وجود نمی‌آمده است. از سوی دیگر زمان سفر مقارن با روز جهانی زن انتخاب شده و دیدارها هم با فعالان زن برنامه‌ریزی شده است!

* انتقاداتی قابل تامل

در این میان، برخی رسانه‌های منتقد دولت، نکات قابل تاملی را هم در خصوص اتفاقات سفر خانم اشتون به تهران مطرح کرده‌اند. این در حالی است که طبق معمول انتظار نمی‌رود این انتقادات از سوی دولت‌مردان جدی تلقی شود.

519411 148 سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

 

برخی از این رسانه‌ها به دولت هشدار داده‌اند که در شرایط اختلاف شدید بین روسیه و اتحادیه اروپا بر سر ماجرای اوکراین، شایسته نبود که سفر مسئول هماهنگی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در چنین برهه‌ای از زمان انجام شود چون توان چانه‌زنی ایران در مذاکرات هسته‌ای را با استفاده از این اختلاف پایین می‌آورد. در همین حال به دولت این هشدار هم داده شد که با این اهمال اجماع ملی را در آستانه دومین مذاکرات جامع هسته‌ای خدشه‌دار شده است.

از سوی دیگر، ادعاهای حقوق بشری مطرح شده توسط کاترین اشتون در سفر به تهران هم انتقاداتی را برانگیخت. «هادی محمدی»، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی در این خصوص نوشت: «موازی شدن مباحث هسته‌ای با برنامه هوشمند و هدفمند غرب در موضوعات حقوق بشری که اساساً صلاحیت ورود به آن را ندارند، یک راهبرد آشکار در سیاست‌های غربی است و مایکل مان هم تأکید دارد که برخی تحریم‌های ایران در مورد شخصیت‌های ایرانی با مبنای حقوق بشری است.»

وی می‌افزاید: «اگر چنین است، ‌چرا مقامات مذاکره‌کننده چندین بار تأکید کرده‌اند که مذاکرات با طرف‌های غربی، صرفاً هسته‌ای است؟ خانم اشتون برای سفر به تهران که تقریباً فاقد زمینه‌ها یا ضرورت‌های بحث هسته‌ای است، برای دیپلماسی توریستی به تهران آمده یا اینکه اساساً از حضور یک مقام اروپایی در تهران مشعوف شده‌اید؟ یا اینکه اشتون به تهران با برنامه روشن و برنامه‌ریزی شده و هماهنگ‌ شده و کاملاً موازی و مرتبط با روندهای هسته‌ای در تهران حضور یافته است؟ باید به این سؤال پاسخ داده شود که آیا اگر ما مباحث دیگری مانند حقوق بشر با غربی‌ها نداشته باشیم، مباحث هسته‌ای به پیش نخواهد رفت؟»

519413 627 سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

 

همین‌ سوالات است که قطعا دستگاه دیپلماسی دولت محترم را در مخمصه بدی گرفتار کرده است. پاسخ دادن به این سوالات کار آسانی نخواهد بود آن هم با خشم شدیدی که اکنون در طیف اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایجاد شده است.

از دیگر سو، نشانه دیگری که بر جدی بودن طرح مباحث حقوق بشری بر ضد جمهوری اسلامی ایران دامن می‌زند، بیانیه بان کی‌مون، دبیر کل سازمان ملل متحد پس از دیدار اشتون از ایران است که به صراحت به دولت روحانی به‌خاطر عدم تحقق وعده‌های حقوق بشری تاخته است. یکی از خواسته‌های آقای بان، آزادی میرحسن موسوی و مهدی کروبی، سران فتنه ۸۸ است که واکنش تند مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری را برانگیخت. «علی‌اکبر ولایتی»، اعلام داشت که این موضوع ربطی به دبیر کل سازمان نداشته و وی را دبیر کلی ضعیف خطاب کرد.

به هر حال، به‌نظر می‌رسد این دیدگاه منتقدین در خصوص گسترده شدن جبهه حقوق بشری در مواجهه با ایران از احتمال صحت فراوانی برخوردار است. گستردگی این جبهه خبر از ناکارآمدی کسانی می‌دهد که در مواجهه با نقدها، به‌جای پاسخ به نقد، به ناقد حمله می‌کنند.

* پیام خطرناک دیدار اشتون با نرگس محمدی

کاترین اشتون همان‌طور که در اتحادیه اروپا تقریبا حائز جایگاهی سمبلیک است، به‌خاطر موقعیتش در تیم مذاکره‌کننده ۱+۵ با ایران، به سمبل این تیم نیز تبدیل شده است. ظاهر این مذاکرات بیان‌گر آن است که ۱+۵ قصد دارد سوءتفاهمات هسته‌ای با ایران را حل کند و برداشت ایرانیان از این مذاکرات نیز عموما همین است.

519412 564 سفر اشتون به ایران؛ یک پیام خطرناک و یک احتمال آزار دهنده

 

حالا تصور کنید که سمبل این مذاکرات در تهران، به دیدار کسانی می‌رود که «سمبل تلاش برای تغییر نظام سیاسی» (Regime Change) در ایران هستند. این چه پیامی می‌تواند داشته باشد؟

آیا چنین دیداری به این معنا نیست که مذاکرات هسته‌ای از سوی طرف غربی نه که با هدف رفع سوءتفاهمات یا به قول وزیر خارجه دولت روحانی، با هدف پایان دادن به یک بحران غیرضروری دنبال نمی‌شوند بلکه گامی از یک برنامه راهبردی هستند که در نهایت باید به تغییر سیستم حکومتی در ایران بینجامد. این دیدگاه در غرب کم‌طرفدار نیست که مذاکرات هسته‌ای باید به نتیجه برسند تا طیف‌هایی خاص در ایران تقویت شوند. این طیف‌های خاص هم برای ایرانیان کاملا شناخته شده‌اند و حتی اکنون برخی سمت‌ها را بر عهده دارند.

* احتمالی آزاردهنده

صحت یک احتمال هم در این میان خالی از وجه نیست هر چند که ترجیح می‌دهیم فعلا آن را چندان مورد تاکید قرار ندهیم. اما طرح این احتمال با اتفاقاتی که اخیرا می‌افتند، دیگر ضروری به‌نظر می‌رسد.

شاید عده‌ای در داخل ایران به‌دنبال زنده کردن دوباره یاد و نام کسانی باشند که پس از حضور میلیونی مردم در راه‌پیمایی ۹ دی، چون مارهای دندان‌کشیده به لانه‌های نمور خود خزیده‌اند. این عده چون قابلیت آن را ندارند که خود مستقیما به میدان بیایند و حقیرتر و کم‌جرات‌تر از آن هستند که منویات خود را با آن خیل عظیمی که در ۹ دی ۸۸ به میدان آمد طرح کنند، احتمالا خود را پشت اقدامات برخی دیپلمات‌های اروپایی پنهان کنند و بگویند که «ما نبودیم!»

اگر چنین احتمالی صحت داشته باشد، تردیدی نیست که دستگاه‌های امنیتی کشور بنابر تکلیف ماهوی خود باید جلوی چنین اقداماتی را چنان بگیرند که دیگر کسی خیال چنین شیطنت‌هایی به‌سرش نزند.

این تنها طرح یک احتمال بود که صحت یا عدم صحت آن را تنها گذار زمان نشان خواهد داد.

منبع: مشرق

کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟

Posted: 12 Mar 2014 08:30 PM PDT

در اسفندماه سال ۱۳۲۸ ه.ش، یعنی حدود یک سال و اندی پس از اعلام تأسیس رژیم جعلی اسرائیل، دولت شاهنشاهی ایران، این رژیم را به رسمیت شناخت. اقدام ایران در میان جوامع مختلف اسلامی در جهان، به خصوص کشورهای اسلامی، بازتاب منفی فراوان به دنبال داشت. در ایران نیز مردم مسلمان تحت رهبری عالمان دینی به شدت در قبال این تصمیم اعتراض کردند و عکس‎العمل نشان دادند. بعضی نمایندگان مجلس شورای ملی نیز دولت وقت را مورد سؤال و بازخواست قرار داده و این اقدام را محکوم کردند.  
 

  517828 374 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
موزه ملی رژیم اسراییل بزرگترین و مهمترین موزه این رژیم برفراز تپه های «رام» درشهر اورشلیم واقع شده است. این موزه که در ردیف ده موزه بزرگ جهانی قراردارد، دربرگیرنده مجموعه ای عظیم از تاراج آثار باستانی دیگر کشورها از جمله ایران می باشد

 
مع‎الوصف رژیم پهلوی ضمن صدور اعلامیه‌ای، دولت غاصب اسرائیل را به رسمیت شناخت و “عباس صیقل” را به عنوان نماینده رسمی انتخاب و به فلسطین اشغالی اعزام کرد. این در حالی بود که پیش از این “رضا صفی نیا” به عنوان مأمور مخصوص دولت شاهنشاهی به فلسطین اعزام شده بود. بازتاب منفی گسترده و به ویژه اعتراض مردم مسلمان ایران به رهبری عالمان دینی، از جمله آیت الله کاشانی، سرانجام سبب صدور اعلامیه‌ای از سوی نخست‌وزیر، در تیرماه سال ۱۳۳۰ ش، مبنی بر قطع رابطه ایران و اسرائیل گردید.

صفی نیا نماینده اعزامی دولت ایران به تهران فراخوانده شد و سرکنسولگری ایران در فلسطین اشغالی نیز تعطیل گردید. البته واقعیت این بود که رژیم پهلوی شناسایی «دوفاکتو»ی اسرائیل را ملغی اعلام نکرده بود. لذا پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ ش، این ارتباط مجدداً برقرار شد؛ به گونه‌ای که محمدرضا پهلوی طی مصاحبه‌ای در مرداد ماه سال ۱۳۳۹ شناسایی اسرائیل را مورد تأیید قرار داد و موضوع تعطیلی کنسولگری ایران و فراخوانی نماینده سیاسی دولت را ناشی از مشکلات مالی اعلام کرد.

  517823 929 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
فاخرترین  آثار باستانی و هنری ایران که عمده این آثار به وسیله ارتشبد زاهدی و پسرش، اشرف و فرزندش شهرام، ایوب ربنو، یعقوب نیمرودی و یوحنا داوود به سرقت رفته، در این موزه قرار گرفته است 

 
گسترش ارتباط و همکاری دولت شاهنشاهی با اسرائیل، در عرصه‌های گوناگون، نه فقط دستاورد مورد قبول برای کشور ایران نداشت، بلکه کاملاً یک سویه و به سود اسرائیلی‌ها و در مسیر استراتژی رژیم صهیونیستی بود. رهبر معظم انقلاب درخصوص روابط رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی چنین می گویند: “وضع ایران قبل از پیروزى انقلاب، وضع خوبى نبود؛ مردم در حال بى‌تکلیفى و دشمنان، مسلط، اینجا پایگاه اسرائیل و استراحتگاه سران رژیم صهیونیستى، که مى‌آمدند مى‌بردند، مى‌خوردند و استفاده‌ى سیاسى و مالى مى‌کردند. آن روزى که بعضى از کشورهاى عرب تصمیم گرفتند که از نفت علیه اسرائیل استفاده کنند، شاه ایران دل صهیونیستها را گرم کرد و گفت من به شما نفت مى‌دهم.”(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار شرکت کنندگان در همایش کنفرانس وحدت اسلامى‌، ۳۰/۵/۱۳۸۵).

  517824 887 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
بنیامین نتانیاهو و شیمون پرز در موزه ملی رژیم جعلی اسرائیل 

 
در عرصه روابط اقتصادی نیز نیازمندی های رژیم جعلی اسرائیل در بخش انرژی، سوخت و مواد اولیه از طریق ارسال نفت مورد احتیاج صهیونیست‌ها تأمین و به این بهانه، میلیون ها دلار اقلام غیرضروری، از سلاح های جنگی تا فرآورده‌های غذایی اسرائیلی وارد بازار ایران می‌شد. یعنی اسرائیلی‌ها هم نفت و مواد انرژی‎زای مورد نیاز خود را از این راه تأمین می‌کردند و هم برای عرضه و فروش کالاهای خود بازار آماده و تضمین شده داشتند. در کارنامه روابط رژیم پهلوی و رژیم غاصب اسرائیل، خیانت های بی شماری به ملت ایران به چشم می خورد، در ادامه یک پرده از این خیانت عظیم تشریح می شود. 
  
 

  517825 419 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
دفتر فرح پهلوی، یکی از فعالترین مراکز قاچاق آثار باستانی و میراث فرهنگی ایران به خارج از کشور و از جمله موزه ملی رژیم جعلی اسرائیل می باشد. فرح، کارشناسان و مشاورانی را به کار گرفت و با تحمیل میلیاردها تومان هزینه، وانمود کرد که قصد جمع آوری و حفاظت از آثار باستانی را دارد. اما همان کسانی به کار گرفته شدند که سابقا در غارت آثار باستانى شرکت داشته و میلیون ها ریال از این راه پول اندوخته بودند. 

 
موزه ملی رژیم اسرائیل که گنجینه های به غارت رفته از سایر کشورها در آن به نمایش در آمده، یکی از بزرگترین موزه های دنیا بشمار می‌رود. به جرات می توان گفت که فاخرترین  آثار باستانی وهنری ایران که عمده این آثار بوسیله ارتشبد زاهدی و پسرش.اشرف و فرزندش شهرام، ایوب ربنو، یعقوب نیمرودی و داوود یوحنا به سرقت رفته و در این موزه قرار گرفتند.

  517826 124 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
اشرف پهلوى و پسرش شهرام پهلوى نیا، با نفوذی که در دربار پهلوی داشتند، باند بین‏‌المللى غارت آثار باستانى را هدایت و رهبرى مى‏‌کردند 

 
در دفتر فرح پهلوی واحدی تعریف شده بودتا ضمن حفظ و حراست از آثار باستانی و عتیقه جات، آثار فرهنگی و هنری ایران را که در طول زمان به عناوین مختلف به خارج از کشور منتقل شده بود به کشور برگرداند. فرح برای تحقق این هدف کارشناسان و مشاورانی را به کار گرفت و با تحمیل میلیاردها تومان هزینه، وانمود کرد که قصد جمع آوری و حفاظت از آثار باستانی را دارد. اما همان کسانی به کار گرفته شدند که سابقا در غارت آثار باستانى شرکت داشته و میلیونها بلکه میلیاردها ریال از این راه پول اندوخته بودند. مرورى بر اسامى مشاوران فرح گویاى این واقعیت مى‏‌باشد:

* محسن فروغى: (فرزند محمدعلى فروغى ذکاءالملک) از درباریان یهودى و یکی از فعالترین افراد در قاچاق عتیقه‏جات ایرانى. وی از همکاران نزدیک آرتور پوپ( ایرانشناس غارتگر یهودی) بود و بسیاری از آثار باستانی و میراث فرهنگی ایران از طریق پست دیپلتماتیک و با وساطت شخص محسن فروغی و توسط پوپ از ایران خارج می شد.

* ایوب ربنو: وی از یهودیان فعال در ایران و از همکاران اصلی آرتور پوپ در قاچاق آثار باستانی کشورمان بوده است. ربنو سهم قابل توجهی در ارسال آثار باستانی کشورمان به موزه رژیم اشغالگر قدس داشته و ارتباطات نزدیکی با سران رژیم صهیونیستی داشت. 

* مهدى محبوبیان:
 محبوبیان، خواهر زاده ایوب ربنو و دستیار ویژه وی در غارت و قاچاق آثار باستانی ایران به موزه رژیم جعلی اسرائیل بوده است. 

* اشرف پهلوى و پسرش شهرام پهلوى نیا، این دو از درون دربار، باند بین‏المللى غارت آثار باستانى را هدایت و رهبرى مى‏کردند. در دوران پهلوى‏ها دست صهیونیست‏ها در غارت آثار باستانى ایران کاملا باز بود. یکی از نشریات رژیم صهیونیستی در توصیف وضعیت اسف بار غارت میراث فرهنگی ایران و انتقال آن به اسرائیل می گوید: یکی از این نشریات، در تشریح وضعیت فوق چنین می گوید:

“اسرائیل به صورت یکی از مراکز بین‌المللی خرید و فروش آثار باستانی ایران درآمده است. به همین علت تجار خارجی عقیده دارند که‌آثار باستانی ایران را می‌توان به قیمت مناسب در اسرائیل خریداری نمود… طی دو سال اخیر در حدود ۲۰۰۰ ظرف سفالی املش به اسرائیل وارد شده و این مقدار ۸۰% کلیه آثار املش را که به معرض فروش گذارده شده است، تشکیل می‌دهد. ولی بسیار جای تأسف است که آثار مزبور از کشور خارج می‌شود و ما این موقعیت بزرگ را برای گردآوری یک مجموعه‌ی هنری از دست می‌دهیم، در حالی که موزه‌های بزرگ فرانسه، انگلستان و آمریکا و نیز موزه‌های بسیار دیگر، مساعی فراوانی برای خرید آثاراملش به کار می‌برند.
 

  517827 376 کدام ایرانیان، موزه ملی رژیم اسرائیل را تجهیز کردند؟
در سال ۱۳۴۵ نمایشگاهی از آثار باستانی ایران از طرف محسن فروغی در اسرائیل برگزار شد. این نمایشگاه شامل مجسمه‌ های سفالی بود که قدمت آنها به هزاران سال بالغ می‌شد. تعداد این آثار ۳۰۰ عدد بوده و در یکی از موزه‌های اسرائیل به نمایش گذاشته شد. 

 
* یوحنا داوود: وی با امضای سندی، کلکسیون عظیم آثار ارزشمند ایرانی را به موزه رژیم اسرائیل سپرد. در سال ۱۹۸۴، ارزش نقدی کلکسیون داوود حداقل ۲۰ میلیون پوند برآورد شد.

پیش از پیروزی انقلاب، نمایندگی ایران در رژیم اسرائیل، طی گزارشی، به ارزش اشیاء موجود در موزه رژیم اسرائیل اشاره کرده و می گوید:”در این کلکسیون آثاری وجود دارد که بهایی برای آنها نمی‌توان تعیین کرد، زیرا در جهان منحصر به فرد می‌باشند… در ظرف دو سال، کلکسیونی که در اورشلیم متمرکز گردید، شامل آثاری ۳۰۰۰ ساله از دوران ماقبل تاریخ تا قرن شانزدهم بوده است”. و این تنها یک پرده از روابط رژیم نژادپرست اسرائیل با دیگر کشورهای جهان است. رابطه ای که تنها به منافع یکطرفه محدود شده و کوچکترین منفعتی را برای کشورهای دیگر در نظر نمی گیرد.

منبع: مشرق


شمع عشق بهترین هدیه برای یک دوست آموزش کوچک کردن شکم پس از زایمان بصورت تصویری و کامل

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا من را با عنوان وبلاگ وحید جنتی و آدرس http://vahidjam.lxb.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک من در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.